top of page
Yazarın fotoğrafıNaz Bayatlı

MARS İKİZLER BURCUNDA


21 TEMMUZ-4 EYLÜL


Angry Birds


Mars İkizler burcuna yerleştiğinde hepimiz konuşmak derdimizi anlatmak tartışmak fikirleri paylaşmak için daha istekli olacağız. Kelimelerin bir silah gibi kullanılabileceği bu geçişte hepimiz bir tık sarkastik olabiliriz. Mars Boğa’nın durağan sakin ve konforuna düşkün halinden çıkıp bedenen ve zihnen daha aktif olacağımız mutlak ancak elbette fazla çalışan zihin sebebiyle sinirli stresli ve gergin bir ruh haline daha kolay girebileceğimiz de söylenebilir. 


Mars İkizler’de kolay sıkılan dikkati kolay dağılan bir zihin yapısını sembolize eder, birbirinden farklı konularda veya alanlarda aynı anda birden fazla şey ile meşgul olmayı sevdikleri için tek bir şeyle saatlerce uğraşmak onları bozar ve yorar. Zihinsel dağınıklık derken 10 kişi ile aynı anda ayrı konuda yazışırken bir yandan projesinin grafiklerini yapar, online alışveriş yaparken, bir gözü instagramda o bu nerede ne yapıyor takip edebilen ve o esnada yan odadan size laf yetiştiren bu kişiler multi task insanlardır. Ben yazarken yoruldum ama biraz bu hale döneceğiz gibi.


Mars İkizler kişisi fiziksel olarak hareket etmeli ve aynı anda zihinlerini de bir şeyle meşgul etmelidir, dolayısıyla biz de bu enerjiden nasibimizi alacağız elbette ve monoton tekdüze işler bizi sıkacak ve yoracak, zihnimizi stimüle edecek şeylere daha fazla ihtiyaç duyacağız ve belki de bir şeylere başlayıp bırakacağız başka şeye yöneleceğiz ve tekrar başa döneceğiz. Yani enerjimiz dağılacak ve toparlamak için çaba sarf edeceğiz. Bir anda atağa kalkacağız heyecanla bir işe sarılacağız sonra atalet gelecek ve bıkacağız. Zihni meşgul etmek için Puzzle bilgisayar oyunu bulmaca film dizi kitap magazin vb gibi şeylere daha fazla eğileceğiz. Sohbet muhabbet magazin dedikodu gıybetin her formu ve espriler ile kolektif bir zihinsel ve sözel diyare zamanındayız.


Eğitsel konuların zihinsel projelerin yazmak anlatmak öğrenmek seyahat etmek edebiyat kitaplar reklam satış pazarlama bilgisayarlar araç ve gereçler ile uğraşmanın konuşmak ve iletişim kurmanın tam zamanındayız.


Doğum haritasında Mars'ı İkizlerde yer alan kişiler el ayak göz koordinasyonu çok iyi olan kişiler oluyorlar dolayısıyla iyi birer sporcu olabiliyorlar, iyi araba kullanıyorlar, müzik aleti çalabiliyorlar, board games, kağıt oyunları veya PC oyunlarında başarılı oluyorlar. Satış pazarlama iletişim reklam halkla ilişkiler gibi mesleklerde öne çıkıyorlar.


Sözü söylemenin önemli olacağı ama agresyonun da bol olacağı bir zamandayız.


Naz Bayatlı


TRANSİT VE DOĞUM HARİTASINDA MARS İKİZLER
MARS İKİZLER BURCUNDA

 

50 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page